Cadeaus voor huwelijk? Geef een foto cadeau

Op de gemiddelde huwelijksdag worden prachtige foto’s gemaakt. Wil je een uniek cadeau geven aan het bruidspaar? Dan kun je een van deze foto’s op een materiaalsoort naar keuze laten drukken. Je geeft niet alleen een mooi stuk wanddecoratie voor het bruidspaar, maar geeft bovendien de blijvende herinnering aan de mooiste dag van hun leven.

Een cadeaubon

Vind je het moeilijk om de mooiste foto van het bruidspaar te vinden en deze op canvas, aluminium, wall murals of plexiglas te laten drukken? Dan kun je er ook voor kiezen om het bruidspaar een cadeaubon van Nikkel Art te geven. Deze cadeaubon kunnen ze gebruiken om zelf een fotoproduct te laten maken, zodat je zeker weet dat ze hun cadeau echt leuk vinden. Door een cadeaubon te geven, heb je meteen een cadeau op de trouwdag en geef je het bruidspaar bovendien de mogelijkheid om een foto van de mooiste dag van hun leven op een fotoproduct ( Wallpaper murals ) te laten zetten. Hebben ze de foto’s van hun trouwdag binnen, dan kunnen ze jouw cadeaubon gebruiken om de mooiste foto op fotobehang, een poster of een ander fotoproduct te laten zetten.

Lees ook:  Plexiglas schilderijen

Een verlaat huwelijkscadeau: een gedrukte foto

Als je een van de foto’s van het bruidspaar op een materiaalsoort naar keuze wil laten zetten, kun je dit cadeau nog niet op de bruiloft zelf geven. De foto’s worden namelijk pas op die dag gemaakt en worden niet meteen vrijgegeven door de fotograaf. Dit betekent dat je het cadeau pas later kunt geven, als de foto’s vrijgegeven zijn en je een foto op een materiaalsoort naar keuze kunt laten drukken. Geef op de trouwdag zelf een klein cadeautje om niet met lege handen aan te komen en geef je bijzondere cadeau gewoon iets na de bruiloft. Heb je zelf een mooie foto gemaakt van het bruidspaar? Dan kun je deze foto natuurlijk ook op een b.v. wall murals prints laten zetten.

Tip: geef een oude foto van het bruidspaar cadeau
Wil je niet met lege handen aankomen op de bruiloft? Dan kun je ook een bestaande foto van het bruidspaar laten afdrukken en deze op de trouwdag zelf cadeau geven. Kun je niet kiezen tussen de vele prachtige foto’s van het gelukkige bruidspaar? Dan kun je er ook voor kiezen om een soort collage te maken van meerdere foto’s, die je samen op een materiaalsoort naar keuze laat zetten.
Ontdek Wallpaper trends for 2022

Door Feline